Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Bútorszállítás - gyors és olcsó költöztetés

Magas színvonalú költöztetés jó díjcsomaggal. Gyakorta generál dühítő meglepetést, hogy a költöztetés után az ár nagyobb a megbeszéltnél. Ettől örökre megszabadulhat, ha ezt a költöztetőt választja

Fuvarozás - Bútorszállításkor rendkívül lényeges, hogy milyen állapotban jutnak drága dolgaink a régi lakásból az új lakásba. Sokan a barátokat kérik meg abban, hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami azonban gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz holmik mozgatása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy ember megemeli, majd leviszi és felrakja a teherautóra. Csakhogy az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes. Költöztetés tippek az olcsokoltoztetes1.hu weblapon.

Igazából az emberi test nem ilyenféle súlyok cipelésére lett megalkotva. Nagy teher miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és térdünk szokatlan terhelést kap. Mindemellett egy profi költöztető cég mindig kiváló eszközöket alkalmaz a nehéz tárgyak költöztetéséhez. Egy jó heveder vagy hám használatával a terhet cipelő emberek hátára egyenletes terhelés jut. Gyorsan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-11-14 17:32