Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

5/6/7 Kenó és Puttó lottószámok

Mindannyian ismerjük a hosszú évek óta kipróbálható töretlen sikerű magyar lottókat. És a friss számokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán fellelhetők az Ötös lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetében az aktuális nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti számhúzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a nyerőszámaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni az eddigi Ötös lottó, Hatos lottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetében a húzásokon a gömbből kisorsolt nyerőszámok milyen ritkán ismétlődtek az adott lottójáték történelme során a meghatározott év, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időszakban.
Ha jelenleg sem Te sem más nem nyert, akkor az elvihető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.
Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a játékoskedvűek által választott leginkább előforduló szerencseszámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Abban az esetben ha van gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk társított vélelmezett trükközésről, akkor egy szabad fórumot használva pillanatok alatt megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-30 15:55