Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Mire jó a Panasonic Aquarea hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval az energiatakarékos fűtés többé nem megfizethetetlen vágyálom. Temérdeken azt vélik, hogy egy hőszivattyú vásárlása eszméletlenül drága. De egy gyors számolással hamar körvonalazódik, hogy ez milyen nagy tévedés. Néhány év alatt az idejétmúlt fűtés miatt sokkal többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy fejlett hőszivattyú. Kivételes módon a Panasonic hőszivattyú hidegben is megőrzi maximális teljesítményét. Ezért sokkal hamarabb megtérül a hőszivattyúba beruházott pénz

Panasonic Aquarea - A kőszén költsége egyre magasabb lesz. Ezek az energiahordozók néhány éven belül kiapadnak. Panasonic Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás brutális hatásától. Nyugodtan tölthetjük hétköznapjainkat. Nem kell attól rettegni, hogy a földgáz ára akármelyik pillanatban az egekbe ugorhat. Azonban az Aquarea hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen keresztül megfizethető fűtést garantál.

Az Aquarea hőszivattyú voltaképpen egy fordított hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőszekrény a szoba meleg levegőjét hűti le. A Panasonic hőszivattyúk működése ugyanez. Azonban fordítva megy végbe a művelet. A melegebb helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához filléres villamos áramra van szükség.

Egy korszerű Aquarea T-CAP hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Hőszivattyú részletek ezen az honlapon. Nem kell százezreket félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A telepítés a meglévő radiátoros rendszeren keresztül is elképzelhető. Igazán biztonságos az üzemeltetés. Mivel nem keletkezik veszélyt okozó szénmonoxid. Minimális fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-18 17:51