Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Online rádió trendi felvételekkel

Számtalan közkedvelt felvétel egy rendkívüli online rádióban

Online rádió - Rendkívül dicséretes, hogy az online rádióban húsz munkatárs melózik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Fontos feladata a népszerű online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Az online rádió csapatának lényegi, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait.

Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Napjainkban már sok helyen van érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült egyének életét. Rádióállomások listája tudásbázis ezen a weboldalon. Ebben társ a különös online rádió.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-08-19 20:53