Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Részecskeszűrő felújítás

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló részecskék szabad távozását

Részecskeszűrő - A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Régi kocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon rengeteg alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül.

Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel vannak szerelve. A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza a környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Katalizátor dugulás tudásbázis a reszecske-szuro.hu weboldalon. Egy kiváló részecskeszűrő a korom kilencven %-át képes magába ejteni.

Számottevő rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a kijavítás ára irdatlanul sok. A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas költség. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő költsége több százezer Ft. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-08-24 11:23