Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Mesekönyv amit szeretnek a kicsik

A felcseperedő gyermeknek irdatlan igénye akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a klasszikus emberi kapcsolatokat

A mesekönyv sztorija továbbá módfelett praktikus és nélkülözhetetlen a csemete változása szempontjából mert annak segítségével gyarapszik képzelőtehetsége, szókincse, a mese szereplőivel azonosulva átélhet másfajta helyzeteket felszabadíthatja a benne felgyűlt feszültséget. A mesekönyv ideje sosem évül el. A mesékre töretlenül igény van, mert mindenki vágyakozik a igézetre a borzongásra.

A mesekönyv ábrázolása úgy készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amelyet szeretne a gyerekszobában látni képként. Arra is van lehetőség, hogy több fabulából egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a gyerek igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet ragadni részleteket, amelyeket aztán képként, vagy poszterként a lurkó viszontláthat. Ily módon a népszerű mesebeli példaképét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja. A Meséld mesekönyv weblapján kereshető tanulmány.

Forrás: meseld.hu, 2018-04-24 14:28