Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika
Szórólap tervezés nyomtatással
Szórólap tervezés

Figyelemmegragadás szórólapozásnál

A figyelem megragadás szórólap segítségével

Jó lehetőség a közösségi médiákat használni, amelyekben hirdethetjük szolgáltatásainkat, viszont néha a jól bevált eszközök a leghatékonyabbak. Ilyen eszköz például a szórólap is.

 Az utcán és a postaládákba kitett szórólapok - amelyek gyakran a soron következő kukába kerülnek - még mindig remek eszköz a mai marketingkampányokban is. 

Előnyük, hogy a szórólapok kézzelfoghatóak, költséghatékonyak és eléggé sokoldalúak. Ha jó a tervezés, akkor a megfelelő üzenettel és a megfelelő időben elérhetik a megfelelő közönséget. 

Íme a Galantusz Grafika ötletei, amely inspirációt nyújtanak a szórólapban gondolkodóknak. 

Játssz a színekkel!

Az élénk színek és a rendhagyó minták vonzzák a figyelmet a szórólapra. Válassz merész, élénk színű hátteret, vagy használj kontrasztos színeket a figyelem elnyeréséhez. Csak a színek segítségével is behatárolhatod, hogy kiknek szánod az üzenetedet: például gyerekeknek, vagy éppen a szépségipar eszközeit használókat célzod meg a szórólapoddal.

Próbáld ki a sötét színeket 

A fekete vagy szürkés árnyalatok is mágnesként vonzák a figyelmet, úgy, mint az élénk színek esetében. A fekete színekkel, vagy annak árnyalataival készített szórólap különösen hatékony marketing eszköz lehet a luxusmárkák esetében. 

Legyen egyszerű

Nem kell túlzásokba esni, a kevesebb néha több elv itt nagyon is érvényesül. A szórólapot annyi információval kell megtölteni, hogy az érdeklődést felkeltse. A kulcsfontosságú mondanivalóra kell összpontosítani, ha lehet minimalista kivitelben, hogy minél egyszerűbben menjen végbe a döntési folyamat az érdeklődőben. A bővebb információt megkaphatja az üzletben, vagy a honlapon is az, aki érdeklődni akar a szórólap tartalmáról bővebben. A lényeg, hogy a figyelmet megragadjuk és ez a túlzsúfolt szórólapokkal nem fog sikerülni! 

Nem akar kockáztatni? Bízza szakemberre a szórólap készítését!

A Galantusz Grafika már elég régóta tervez kiadványokat, így a szórólap tervezés területén is nagy tapasztalatunk van. A ránk bízott szórólap tervezés szempontjait átbeszéljük, vagy javaslatokat teszünk a szórólap optimális hatása eléréséhez. Kérje ajánlatunkat!

Pin It