Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Céges honlap tervezés

Kulcsrakész megoldások | Ingyenes tanácsadás

Kérdése van? hívjon!

+36(70)2647-665

Gyakran kérik

 • Garancia
 • Cégre szabott kinézet
 • Keresőbarát kialakítás
 • Erős vizuális kommunikáció

Egy erős honlap gyorsítja cége növekedését!

Egy honlap készítése az online üzleti tevékenységnek a szerves része lett mára.

Napjainkban, már mindenki az interneten keresi az információkat. Az interneten keresve az ember rátalál a keresett információra, és akit az első pár helyen talál, valószínűleg attól is fog vásárolni. Ezért fontos, hogy a célnak megfelelő honlappal kezdje meg az interneten való részvételét.

A közösségi média profil itt nem elegendő! Átgondolt weblap tervezés nélkül nem fogja tudni bevonni a webhely látogatóit és átalakítani őket ügyfelekké. Mi tudunk segíteni abban, hogy honlapját elkészítjük, az Ön tevékenysége szerinti jellemzők alapján.

A meggyőző kommunikáció

Egy honlap egy vállalkozásnak a meghatározó része kellene, hogy legyen. A jó honlapnak jelentős szerepe van a cég megjelenésében, és az üzleti stratégiájában. A meggyőző kommunikáció fontos része a honlapkészítés során.

Az egyik kulcs a cél eléréséhez, ha a honlap szövege vonzóvá teszi a cég szolgáltatását a célcsoportja számára. Ugyanakkor a vizuális kommunikációnak is nagy szerepe van a siker elérésében. Ez a célközönség alapos ismeretén is múlik.

Mit kell közölnie a céges weboldalnak?

 • Profizmust
 • Információt
 • Tevékenység jellemzőit
 • Jó ajánlatokat

Törekedjen arra, hogy hiteles legyen!

A honlap nem csak ügyfelek szerzésére alkalmas, hanem arra is, hogy a piacuk területén megerősítse a cégük pozícióját az Önről kialakult kedvező kép segítségével. De ehhez kelleni fog egy jó honlap. A jó honlap tartalmaz sok olyan információt is ami bővebb információt is ad termék, vagy szolgáltatásról. A legtöbb látogató nem a dizájn kedvéért keresi el a honlapját, hanem az információ szerzés miatt. A dizájn csak támogatja, erősíti a döntést meghozatalában, ha vásárlásra kerül a sor. 
Profi céges honlap készítése
Mit nyújthat még egy jó honlap? Mondjuk az ügyfelek megtartását. Erre is van lehetőségük, ha kialakít egy kommunikációs csatornát. Ezt megteheti hírlevél formában, akciókkal, érdekes hírekkel, információkkal is. De ott vannak még a közösségi oldalak ereje is a márkaépítésre, a piac bővítésére.

Miért bízza ránk a honlap tervezését?

Mert az általunk készített arculat jó benyomást tesz azokra az érdeklődőkre, akik akár vásárlók is lehetnének. Másrészt stílust és szakértelmet közvetít.

Honlap készítési garancia

1 éves garanciát vállalunk az általunk készített honlapra. 

Honlap kezelés

Az átadott honlap a továbbiakban önállóan szerkeszthető és bővíthető.

Oktatás

Az elkészült honlap kezelésére oktatást biztosítunk.

Honlapra van szüksége? A tervezési folyamatunk mindig így működik:

 • A megadott elérhetőségeinken keresztül a beérkezett üzenetét, kérését feldolgozzuk, és eléggé rövid időn belül keressük Önt a részletek megbeszélése miatt.
 • Árainkat a kapott információk alapján határozzuk meg. Így biztosan annyit kell fizetnie, ami az eredményes munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges.
 • A megrendelés megerősítését követően elkezdjük a tervezést, ami sok esetben kutatómunkával jár. Ez elsősorban tájékozódás az Ön szakterületéről, szokásokról, és trendekről. A megállapodásban rögzítettek szerint elkészítjük a tervet, amit egy bizonyos készültségi foktól Ön is megnézhet élőben. Ezután Ön véleményezheti. A kapott instrukciók alapján elvégezzük a korrekciókat.
 • Amint jóváhagyását megkaptuk arról, hogy ez így jó, elkezdjük véglegesíteni a honlapot és a honlap adminisztrációs részének a tanítását Önnek.

Összefoglalva

Kinek kellhet a céges honlap?

Azoknak, akiknek tevékenységei szerte ágazóak és ezekről a tevékenységekről több információt akarnak megosztani.

Mi a szerepe a céges honlapnak?

Az elsődleges célja az információ átadás azon tevékenységi területekről, amit a vállalat képvisel.

Miért minket válasszon?

Mert a honlapra garanciát adunk és a továbbiakban is támogatjuk Önt.
Honlapkészítés egyedi igényekre szabottan

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu