Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish
Grafikai tervezés

Grafika

Hatékony ha egyértelmű a célja és rendeltetése

Arculat tervezése

Arculat

Vállalkozásának stílus és színvilágának alakítása

Honlap csomagjaink

Weblap

Az Ön online kommunikációs felülete

Arculat tervezés

Induló vállalkozásoknak, új projekteknek a teljes arculatát megtervezzünk és elkészítjük. Kialakítjuk a projekt stílusának leginkább megfelelő formákat, színeket. Kívánság szerint teljes arculatot kapnak kézhez, mely az offline és az online médiumokat foglalja magába.

Érdekel

grafikai tervezés

Egy grafika akkor hatásos, ha egyértelmű a rendeltetése és a célja. A grafika hatása a célcsoport ismeretén és alkalmazásán alapul. A grafika elsődleges célja, hogy a figyelmet az információ felé fordítsa. A grafika segítségével remek és hatékony illusztrációk, reklámanyagok készíthetőek el.

Érdekel

web tervezés

Felhasználóbarát és gyors weboldalak készítése. A mai kor elvárásaihoz igazodva alakítjuk ki a honlapját, mely különféle megjelenítő eszközökön is helyesen fog működni. Segítünk a tárhely és a domain név kiválasztásában is. 

Érdekel

Grafikai tervezés és kivitelezés

Dolgozzunk együtt, egymásért

Célunk a vállalkozásának segítése grafikai alapokon, mivel minden vállalkozás egyéni igények alapján működik egy másik céghez képest. Ezeket az igényeket segítünk erősíteni az eszköztárunkkal. Az erőforrások, célok minden cégnél mások. A célok eléréséhez grafikai munkákkal tudunk segíteni Önnek, vagy cégének.

A vállalkozások sikeréért az egyediségük felel. Az általános megoldásokkal el lehet odázni az aktuális problémát ideig óráig, de a végleges megoldást csak személyre szabott tervekkel lehet elérni.

Feladatunknak tekintjük, hogy az üzleti céljaik elérésében segítsük munkáikat a lehetőségek határán belül. Vállalkozásunk fennállása óta számtalan ötletes grafikai anyag került ki kezünk közül.

Amennyiben az aktuális problémát meg szeretné oldani véglegesen, úgy forduljon hozzánk bizalommal!