Galantusz Grafika
Hungarian English French German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish
Prospektus tervezés
Prospektus tervezés

Katalógus és prospektus tervezése

Kategória:

Egyedi design, látványos megjelenés.

Bízza ránk a kiadványa tervezését! Cégem nagy tapasztalattal és alapossággal végzi el a ránk bízott kiadvány elkészítését. Archiválásunknak köszönhetően pedig az elkészült anyagot később is módosíttathatja, így nem kell az egészet újra drága pénzért elkészítenie.
Az elkészített prospektusokkal hatásosan mutathatja be vállalkozását ügyfeleinek, a számítása pedig egy jó üzleti-terv mellett biztosan jövedelmező is lesz.

Óriás plakát
Plakát tervezés

Plakát tervezés

Kategória:

Plakát tervezése és nyomtatása

Grafikai ágazatunk profiljába tartozik még a szabadkézi technikával és számítógépes technikával történő plakát tervezés, de a kettő ötvözetéből is tervezünk kreatív, egyedi hatású plakátokat. Hogy melyik technikát alkalmazzuk azt inkább a felhasználási módja határozza meg, na-meg Ön kedves megrendelő. A plakát fajtái lehetnek a kulturális irányú plakátokszínház plakát, rendezvény plakát -, reklám plakátterméket tartalmazó plakát, szolgáltatást tartalmazó plakát -, egyéb plakát – közhasznú plakát, esemény plakát -.

Termék illusztrációk
Termék illusztrációk

Termékillusztráció üzleti tervekhez, bemutatókhoz

Kategória:

Miért fontosak a termékillusztrációk, és mihez kelhetnek?

A termékillusztráció a konferenciák, termékbemutatók elengedhetetlen kelléke. Hangsúlyosan lehet velük kommunikálni termékeket, és szolgáltatásokat is. A termékillusztráció helyettesíthető ugyan fotókkal, de ez teljesen más érzelmi hatást vált ki az emberekben. Ezekkel az illusztrációkkal emberközelien lehet kiemelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket a megrendelő fontosnak tart. Vagyis befolyásolni tudja az ügyfele érzelmeit.

Kabalafigura tervezés
Kabalafigura tervezés

Kabalafigura tervezés

Kategória:

Induló cégeknek, új projektekhez kabalafigura!

A kabalafigura eredetileg olyan fura figura, amely szerencsét hoz. Ezért alkalmazzák oly sokan az üzleti életben is. A cégek arculatát, és megjelenését is emelheti ez a fura "babona", de mindenesetre ha jól el van találva a karakter, akkor valóban hasznos lehet a megrendelő cégnek.

Szórólap tervezés
Kreatív szórólap tervezés

Szórólap tervezés

Kategória:

Kreatív szórólap, flyer tervezés

Mi a titkunk?

A kreatív tervezés - Gyors kivitelezés - Megbízhatóság - Kedvező ár - rugalmasság... és semmi más!

Megtervezzük, megírjuk és nyomtatjuk! Szól a jelszavunk!

A tervezéstől a kivitelezésig vállajuk szórólapja elkészítését, ha kell megírjuk a szöveget is! Az elkészítéskor vizuálisan is átadjuk az információt, igazodunk arculatához.