Galantusz Grafika
Arculattervezés
A lehetőség!
Az arculat
nem más, mint a cég megjelenési formái

Új arculattal új lehetőségek! A vállalati arculat olyan vizuális elem, amelyet a szervezet teljes képviseletére választanak ki - a vállalati logóktól kezdve a használt színekig bezárólag.

KISARCULAT

Egy beszédes logóval kezdődik...

NAGYARCULAT

Minden, ami fontos, hogy képviselje a céget!

Slider

A letisztult formai megjelenés az arculatban

Az arculat, vagyis a vizuális megjelenés hozzásegíti vállalkozását, hogy elérje azt a kommunikációs szintet, amit ténylegesen képviselni akar.

Ha céltudatosan a vállalkozása minden területén egységes arcát mutatja ügyfeleinek, akkor azt üzeni, hogy szervezett és szakértői munka folyik cégében.

Mire jó az arculat?

  Az arculat nem egy szépen megtervezett grafika, hanem a cég értékesítési rendszerének a része, mely segíti az értékesítést, eladást.

Az arculattervezés stratégiája

Azért, hogy a célcsoport és a vállalat számára optimális arculat készüljön, fontos, hogy a tervezést megfelelő előkészület előzze meg. Így, felmérjük a tevékenységi területet, és üzleti szempontok alapján készítjük el a céges arculatot. 

Hogyan készül az arculattervezés nálunk?

Mindig az iparág sajátosságaira támaszkodva, marketing szempontok figyelembevételével tervezzük meg cége arculatát.

Az arculat tervezése előtt kell egy arculati megbeszélés. A megbeszélésen tisztázzuk az arculati kérdéseket, kiemelten azt, hogy milyen területre készül az arculat.

A megbeszélésre hagyatkozva megtervezzük az arculati összeállítást. A munkamenetünk szerint egy tervet mutatunk be, amint elkészültünk.

Az elfogadott terv alapján készítjük el az arculat minden elemét. Ezt követően adjuk át a kész arculati anyagot. A logón kívül a nyomdai sokszorosításra szánt elemeket is tartalmazza a megfelelő formátumokban az arculati terv.

Ha az arculati terv nem egyezik az elképzeléssel, újra átbeszéljük, és ennek megfelelően tervezünk megint.

Az árban ez az egy újratervezés benne van. Mivel nem ötletelésre építünk, ezért egyszerre egy tervet készítünk el, ha nem nyerte el a tetszését az első terv, akkor abból kiindulva építjük fel az újabb arculati tervet.


Kisarculat

Egy kezdő vállalkozásnak a legalapvetőbb arculati elemekre lesz szüksége. Ezek a logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, pecsét, honlap. Közülük a legtöbbet használt elemek a logó és a névjegykártya. Egy arculat megtervezését a logóval szokták kezdeni. A logó fogja megkülönböztetni a céget, más cégétől, vagyis a céget fogja képviselni különböző felületeken, fórumokon.

Logó

A logó az arculat alapja. Meghatározza annak színeit, stílusát hangulatát. Ha a logó nem eredményes, akkor az a kommunikációra rossz hatással lesz.
Eligazodásnak összeállítottam a logók főbb csoportjait, rendelés előtt érdemes átfutni rajtuk.

SZÖVEG LOGÓK: A szöveglogók tervezésénél a cég teljes neve a domináns. Ajánlott kezdő vállalkozásoknak.

IKONIKUS LOGÓK: Az ikonikus logó használatakor fontos, hogy milyen ábrát választunk kiindulásnak, mert ez fogja jelképezni vállalatunkat sok időn keresztül.

KABALA LOGÓK: A kabala logók sokszor színesek, néha rajzfilm hatásúak, és humorosak is lehetnek. Ez a logó fajta jó lehetőség ahhoz, hogy igazán egyedi logót hozzunk létre.

KOMBINÁLT LOGÓK A kombinált logó jó választás, mert a szöveg és a kép együttes hatása teszi igazán hatásossá ezt a logó fajtát.

Marketing háttér a tervezésben: A logónak és emblémának a célja hogy megkülönböztesse és tájékoztassa a piaci szereplőket. Hogy ez a folyamat minél jobb hatásfokú legyen, a megrendelőnek és a grafikusnak, azaz velem :) szorosan együtt kell működni, hogy a logó minél jobban tükrözze a céget..
Tehát, Ön tudja, hogy mit szeretne, de mi még nem. Viszont mi tudjuk, hogy amit Ön akar, azt hogy kell megoldani!


Névjegykártya

A névjegykártya kapcsolatért felelős eszköze egy cégnek. ma már jóval több információ fér el rajta, mint régen. A QR kód révén egyszerűen lehet az elérhetőséget a telefonkönyvbe importálni, vagy akár több oldalnyi infót megosztani a segítségével, vagy éppen videót, vagy promóciós anyagokat.

névjegykártya tervezés

Miért keressen minket?

  • Mert az egyedi, sokkal értékesebb, mint a tucat! Építsük fel együtt cége arculatát, mert, egy jó arculat sokkal több, mint azt az ember gondolná!
  • Mert, lehet első látásra meggyőző úgy, hogy még meg sem szólal, hiszen a megjelenése már sokat elárul most is mindenkiről.
  • Mert egyből hitelesnek és megbízhatónak tűnhet. Az egységes szervezet mögött mindig stabil, korrekt céget feltételeznek.
  • Mert a jó arculat már nem csak a multiké, elérhető minden kis és középvállalkozás számára, akinek fontos a jelenlét.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://galanthus.hu/