Galantusz Grafika
A kép varázsa...

Meseillusztrálás

Meseillusztrációk a könyvektől a szoba dekorációkig

Nincs annál rosszabb, ha nem tudunk rajzolni, pláne, ha a meseillusztrálás tudományunk a gyerekek elképzelése alapján pálcikaemberré degralálódik! Ezt a kijelentést csak azért teszem, mert kiskoromban egy-egy meseolvasás után nekem is beindult a fantáziám. Reggel mikor felkeltem nyaggattam a szüleimet, hogy rajzolják le nekem mondjuk Hófehérkét. Mondanom sem kell, hogy pálcika leányon kívül nem tudtam kicsiholni jobb illusztrációt tőlük.

Ha is ilyen cipőbe jársz mint az én szüleim, akkor szerencséd van, mert a meseillusztrálás tudományát átvállajuk helyetted.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy:
  • eljuttatod hozzánk a meséből azt a részt amit képként szeretnél látni
  • megírni a felhasználás módját
  • esetleg 1-2 instrukciót, ha van egyedi elképzelés

A meseillusztrálás képméretei A4-től A3-as méretig készülnek el, színes ceruza rajzként. Galériánkban megnézheted eddigi színes-ceruza rajzainkat itt és itt Meseillusztrálás vázlatok pedig itt érhetőek el. vagy itt a lap alján csokorba szedve a teljesség igénye nélkül.

A meseillusztrációk a legjobb alapanyagokkal készülnek, hogy minnél jobban kihozzák a rajzokból a maximumot.

Ha dekorációs célt szolgál a kért kép, akkor a papír minősége savmentes lesz, mert így a papír nem fog sárgulni, és nem fog kifakulni sem megfelelő használat esetén. Még évek múlva is gyönyörködhetc a mesés színekben, akár ceruzarajzé, vagy festményé legyen az.

Amennyiben könyvet illusztráltatna, akkor itt bővebb tájékoztatást kaphat.

Érdeklődni szeretnék, grafikai tervezéssel kapcsolatban.

Ujréti János

Tel: +36(70)26-47-665

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.