Galantusz Grafika
A kép varázsa...

Termékillusztráció üzleti tervekhez, bemutatókhoz

Miért fontosak a termékillusztrációk, és mihez kelhetnek?

A termékillusztráció a konferenciák, termékbemutatók elengedhetetlen kelléke. Hangsúlyosan lehet velük kommunikálni termékeket, és szolgáltatásokat is. A termékillusztráció helyettesíthető ugyan fotókkal, de ez teljesen más érzelmi hatást vált ki az emberekben. Ezekkel az illusztrációkkal emberközelien lehet kiemelni azokat a tulajdonságokat, amelyeket a megrendelő fontosnak tart. Vagyis befolyásolni tudja az ügyfele érzelmeit.

A termékillusztráció egyedi volta miatt, olyan propagandaanyagot lehet készíteni, ami nem csak kiemeli a többi cég közül, de esztétikai és kulturális élményt is nyújt!

A minőség mindenek felett!

Csak olyan papírokkal dolgozunk, amelyek savmentesek. A termékillusztráció papírjának típusa attól függ, hogy milyen technikával dolgozunk rajta. Ennek függvényében az élénk színek, az árnyalatnyi tónusok ideális tárolás mellet hosszú évekig élvezhetőek maradnak az illusztráción.

Ceruzáink különösen alkalmasak arra, hogy élesebb, részletgazdagabb kidolgozást biztosítsanak, akár botanikai tanulmányrajzokhoz is.

Amivel dolgozunk:

grafitceruza - színes ceruza - pasztell - kréta - toll - tus

Érdeklődni szeretnék, grafikai tervezéssel kapcsolatban.

Ujréti János

Tel: +36(70)26-47-665

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.