Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Landing page készítés

Ingyenes konzultáció

Kérdése van? hívjon!

+36(70)2647-665

Gyakran kérik

  • Reszponzív dizájn
  • Marketing szemlélet
  • Erős vizuális kommunikáció

Mi a landing page oldal?

A landing page, vagyis érkeztető oldal egy olyan honlap, ami a fő honlaptól független. Ezt meg lehet oldani aldomainnal – landing.galanthus.hu -, alkönyvtárral – galanthus.hu/landing -, de szokták a fő honlapba is tenni külön oldalként, úgy, hogy ne lehessen elnavigálni az oldalról.

Mikor kell a landing page oldal?

Akkor kell, amikor egy bizonyos cél felé akarjuk terelni a látogatóinkat. Az ide érkeztető látogatók meghatározott céllal jönnek, ami az irányított forgalomnak köszönhető főleg. Ez az irányított forgalom lehet online hirdetés – Google, Facebook, esetleg offline hirdetés is. Mivel ez az oldal egy kampánynak a része, ezért nem engedhető meg, hogy a látogató elterelje a figyelmét és elnavigáljon egy másik oldalra.

Mit nyújtunk?

  • Garanciát
  • Tanácsadást
  • Gyakorlatias szemléletet

Mi a célja landing page oldalnak?

A cél, hogy az érdeklődő látogatókból vásárló legen. Az oldal görgetése során a látogatókat meg kell győzni, hogy fontos neki a reklámozott termék, vagy szolgáltatás. A folyamatban rá kell venni őket, hogy adják meg kapcsolati adataikat vagy éppen arra, hogy vásároljanak. Gyakoribb verzió az adatok elkérése, mert így olyan további tartalmakat tud küldeni, ami kiépíti a bizalmat. Miért van ez így? A látogatók nagyobb része először még csak érdeklődik, körül járja a témát. Vagyis nem azonnal dől el a vásárlás menete.
Landing page készítése
Tehát a folyamat során meg kell győzni az érdeklődőt, hogy a landing page oldal aljára érve megadja az adatait, vagy vásároljon. Ha a látogató a landing page oldalra jön, már körülbelül sejti, hogy mit fog találni az oldalon, de még nem biztos, hogy cselekedni fog. Ezért kell a landing page oldalon a szövegeknek felkelteni a vágyat a cselekvés ösztönzésére.

Mire van szüksége egy jó landing page oldalnak?

Mint ahogyan már tudjuk a dizájn csak támogatja az értékesítést, ezért a következő szempontokat kell szemelőt tartani, hogy igazán eredményes legyen az értékesítés.

Szöveg

Olyan marketing szöveg kell, ami először nem a logikára, hanem az érzelmekre épít. 

Média

A szöveget támogatnia kell a képeknek és a videóknak, ha kellenek. 

Ösztönző funkciók

A megfelelően elhelyezett feliratkozásra, vagy vásárlásra ösztönző űrlapok.

A tervezési folyamatunk így működik:

  • A megadott elérhetőségeinken keresztül a beérkezett üzenetét, kérését feldolgozzuk, és eléggé rövid időn belül keressük Önt a részletek megbeszélése miatt.
  • Árainkat a kapott információk alapján határozzuk meg. Így biztosan annyit kell fizetnie, ami az eredményes munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges.
  • A megrendelés megerősítését követően elkezdjük a tervezést, ami sok esetben kutatómunkával jár. Ez elsősorban tájékozódás az Ön szakterületéről, szokásokról, és trendekről. A megállapodásban rögzítettek szerint elkészítjük a tervet, amit egy bizonyos készültségi foktól Ön is megnézhet élőben. Ezután Ön véleményezheti. A kapott instrukciók alapján elvégezzük a korrekciókat.
  • Amint jóváhagyását megkaptuk, elkezdjük véglegesíteni a honlapot.

Összefoglalva

Kinek kellhet a landing page oldal

Minden olyan vállalkozásnak, aki kampány szerint értékesít.

Mit kell tudnia a landing page oldalnak?

Az elsődleges célja a vásárlásra ösztönzés, egy termék, vagy szolgáltatás esetén különbféle praktikák segítségével.

Miért mi?

Mert a landing oldalra is adunk garanciát.
Honlapkészítés egyedi igényekre szabottan

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu