Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Logó tervezés

Kérdése van? hívjon!

+36(70)2647-665

Gyakran kérik

 • Szöveges logók
 • Ikonikus logók
 • Kabala logók
 • Kombinált logók
 • Emblematikus logó
 • Absztrakt logó

Logó készítés

A logó tervezés, ha jó, igazi üzleti befektetés! A logó nem csak egy szép grafika, hanem a vállalkozása alapköve is egyben, amely egy erős márkatudatot is társít a vállalkozása számára.

Amit nyújtunk Önnek a logó tervezés során az a tapasztalatunkból eredő hatékony tervezés. Nem tippelünk, hanem szakmai alapon tervezünk. Amit várhat tőlünk, hogy megvalósítjuk vállalkozásának paraméterei alapján az egyedi logóját.

Egyszerű és jól használható logó

A jó logó tudatosan tervezett a célra fókuszáló alkotás. Az Önnek tervezett logónk a vállalkozása jellegét, stílusát, határozza meg. A logó terveinkkel letisztultságával az üzenete érthető lesz.

Azon információk alapján, amit átadott nekünk, kezdjük el a cégére szabott tervek elkészítését. A vizuális kommunikáció szempontjai alapján keressük az egyszerű, de nem átlagos megoldásokat, hogy a cége jó kommunikáljon azokon a területeken, ahol kell.

Legyen logója egy találó embléma, egy kifejező ikon, esetleg egy egyszerű szöveglogó vagy nonfiguratív absztrakt logó, mi arra törekszünk, hogy jól képviselje vállalkozását!

Mi a jó logó jellemzője?

 • Egyszerű
 • Jól megjegyezhető
 • Egyedi

Az eredetiség a logónál fontos kritérium

A logó generátorokkal az a probléma, hogy ugyanazokat a képeket különféle nevekkel és színekkel társítják, így kissé eltérően néznek ki, de mégis túlságosan hasonlítanak egymáshoz. Ez akkor jelent gondot, amikor a kész logót védjegyoltalom alá akarja helyezni. Csakhogy, gyakran lehetetlen, mivel az így készült logók hasonlóságot mutat más, hasonló képen készült logókkal.

Szolgáltatásunknál ez nem így van, mert garantáljuk, hogy minden egyes kivitel teljesen egyedi. A logóban nem csak a kép közvetíti üzenetét, hanem a színeknek is fontos szerepük van az üzenet átadásában. Ezt sem bízzuk a véletlenre.

A világ egységes nyelve mára a vizuális kommunikáció lett és ebben a kommunikációs formában kell logójának felhívnia a figyelmet és kommunikálnia cége értékét, közlendőjét. Ebben segítünk mi!

Logó tervezés, logó készítése egyedi tervek alapján
emblematikus logó

Milyen logó típusok vannak?

A jól megtervezett logó egy üzleti befektetés, ami a sikert megalapozhatja. Ezert fontos, hogy mielőtt ajánlatot kérne, legyen tisztában, hogy mit is kell képviselnie logójának.

Szöveges logó tervezés

Kezdő vállalkozásoknak érdemes ebbe a logótípusban gondolkodniuk. Itt főleg a cégnév vagy márka népszerűsítése a cél.

Ikonikus logó készítés

Egyszerű formák, cégre jellemző képi üzenettel és rövid szöveg kiegészítéssel. A hangsúly az ikonon van. Márkaépítéshez ideális.

Kabala logó tervezés

Ez egy kitalált vagy valós személy alapján elkészített, viszonylag részletgazdag figurális logó típus. Bár egyedi, de nem mindenhol alkalmazható.

Kombinált logó tervezés

E logótípusban a szöveg és a szimbólum együtt erősítik egymást. Márkaépítéshez ideális választás ez a logófajta is.

Emblematikus logó készítés

Az embléma logók fő jellemzője a hagyomány. Kedvelt logótípusa szervezeteknek és intézményeknek. Klasszikus irányzat jellemzi.

Absztrakt logó készítés

Előnye, hogy nem korlátozza a képi tartalmat egy felismerhető formára. Teljesen egyedi képet alkotnak a márka számára.

Logóra, vagy bármilyen arculati elemre van szüksége? A tervezési folyamatunk mindig így működik:

 • A megadott elérhetőségeinken keresztül a beérkezett üzenetét, kérését feldolgozzuk, és eléggé rövid időn belül keressük Önt a részletek megbeszélése miatt.
 • Árainkat a kapott információk alapján határozzuk meg. Így biztosan annyit kell fizetnie, ami az eredményes munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges. Árainknál figyelembe vesszük azt, hogy mikorra kell elkészülnie az arculati anyagoknak, és a verseny nagyságát az Ön üzletágában.
 • A megrendelés megerősítését követően elkezdjük a tervezést, ami sok esetben kutatómunkával jár. Ez elsősorban tájékozódás az Ön szakterületéről, szokásokról, és trendekről. A megállapodásban rögzítettek szerint elkészítjük a terveket, amiket átküldünk Önnek véleményezésre. A kapott instrukciók alapján elvégezzük a korrekciókat, majd újra átküldjük. Ez egészen addig folytatódik, míg azt nem mondja, hogy tökéletes.
 • Amint jóváhagyását megkaptuk, elkezdjük véglegesíteni az anyagokat, amit a kért formában adunk át Önnek. A legtöbbször ai, psd, iso, jpg, png formátumokban történik az állományok átadása.

Összefoglalva

A logó jelentősége

A logó nem csak egy szép grafika, hanem a vállalkozása alapköve!

Logó tervezés

Egyedi, stílusos marketingeszköz, amit a vállalkozása paramétereire szabottan tervezünk meg Önnek.
Céges arculat kialakítása, logó tervezése

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu