Tel: +36(70)264-7665

Galantusz Grafika

Névjegykártya tervezés

Tervezés | Nyomtatás

Kérdése van? hívjon!

+36(70)2647-665

Gyakran kérik

 • Egyedi tervezés
 • Akár több oldalas kialakítás
 • Cégre szabott dizájn
 • Nyomtatási lehetőség

Névjegykártya tervezés és nyomtatás

Névjegykártya készítés és tervezés cégeknek, vállalkozásoknak nyomtatással. Vállaljuk névjegykártyák tervezését, nyomását kis és nagy példányszámban egyaránt.

A névjegykártya az egyik gyakoribb üzleti azonosító, amely elősegíti a személyes kapcsolatfelvételt.

A névjegykártya tartalmazza a vállalkozásának kapcsolattartási adatait, melyen keresztül elérhetik Önt az ügyfelei. Nem számít, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet folytat jelenleg, mert üzleti identitásához profi névjegykártyát kell használnia. Hisszük, hogy a névjegykártya jelenti vállalkozásának elsődleges bemutatkozását mások felé, és ehhez professzionális és kreatív névjegykártya-szolgáltatást kell igénybe vennie.

A gyakoribb névjegy típusok

A névjegykártya a cég egyik alapvető megjelenési formája, vagyis az arculat egyik sokat használt eleme. A névjegykártya az első benyomás alapján hatással van a cégről alkotott vélemény kialakításában.

Hazánkban a leggyakoribb a 90×50 az EU-ban a 85×55 mm méretű névjegykártya a legelterjedtebb. Anyaga jellemzően a 300 és 350 g-os műnyomó papír. Ezek a névjegykártya papírok megfelelően vastagok ahhoz, hogy a cég megítélése ne bukjon el már az első pillanatban. A névjegykártyák 1, 2, vagy 4 oldalasan is tervezhetőek. A leginkább gyakori a kétoldalas megoldás.

Névjegykártyáink jellemzői

 • Elegáns, határozott kinézet
 • Akár több oldalas tervezés
 • Nyomdai munkálatok

Ki tervezze a névjegykártyát?

A névjegykártya tervezését, ha lehet bízzuk szakemberre. Ebben Önnel partner a Galantusz Grafika.

Mivel ez a legtöbbet használt arculati elem, így a tervezésében, valamint a többi arculati elemek grafikai tervezésében is tudunk segíteni. Hiszen akkor hatásosak ezek az arculati elemek, ha egységesek. A névjegykártya terveket nyomtatjuk is, ha kéri.

Névjegykártya tervezése és nyomtatása

Egy névjegykártya mára sok mindent tud

A névjegy kártya még mindig kapcsolattartási céllal készül elsősorban, de egyre inkább plusz információkat is tartalmazhat, hála a technológia fejlődésnek.

Az első benyomás

Egy vállalkozás hitelessége, már a névjegyátadásnál eldőlhet. Fontos tehát, hogy ne egy szériagyártmány legyen a névjegyünk.

Csak kapcsolati adatok?

A mai kor névjegyeire, már több minden ráfér a szokásos adatokon kívül. QR kód segítségével plusz infót is adhat névjegyéhez.

Ne legyen üres oldal!

Két oldalas névjegy mára alapdolog lett, ezen már sok minden elfér. A négy oldalason már lehet térkép, vagy bővebb szöveg.

Névjegyre, vagy bármilyen arculati elemre van szüksége? A tervezési folyamatunk mindig így működik:

 • A megadott elérhetőségeinken keresztül a beérkezett üzenetét, kérését feldolgozzuk, és eléggé rövid időn belül keressük Önt a részletek megbeszélése miatt.
 • Árainkat a kapott információk alapján határozzuk meg. Így biztosan annyit kell fizetnie, ami az eredményes munka elvégzéséhez feltétlenül szükséges. Árainknál figyelembe vesszük azt, hogy mikorra kell elkészülnie az arculati anyagoknak.
 • A megrendelés megerősítését követően elkezdjük a tervezést, ami sok esetben kutatómunkával jár. Ez elsősorban tájékozódás az Ön szakterületéről, szokásokról, és trendekről. A megállapodásban rögzítettek szerint elkészítjük a terveket, amiket átküldünk Önnek véleményezésre. A kapott instrukciók alapján elvégezzük a korrekciókat, majd újra átküldjük.
 • Amint jóváhagyását megkaptuk, elkezdjük véglegesíteni az anyagokat, amit a kért formában adunk át Önnek. A legtöbbször nyomdai pdf formátumokban történik az állomány átadása. Amennyiben nyomtatást is igényelt, úgy megy az anyag a nyomdába.

Összefoglalva

Ha számít a vélemény

Az első benyomás fontosságát ne becsülje alá!

Adjon plusz infót

A névjegykártya mindkét oldalát használja.

Nyomtatunk is

Nem csak tervezünk, de nyomtatjuk is névjegyét.
Névjegykártya tervezése és nyomtatása

Kérje ajánlatunkat most!

Telefon: +36(70)264-7665 | Email: info@galanthus.hu