Főbb irányvonalaink

Költséghatékonyság

Költséghatékonyságra törekszünk, kerülve a felesleges kiadásokat mind saját magunk, mind ügyfeleink számára.

Együttműködés

Célunk, hogy a projekteket a megrendelők bevonásával és véleményezésével, valamint szakmai tudásunk alapján valósítsuk meg.

A legjobbat kihozni

Te ismered a céljaidat, mi pedig tudjuk, hogyan érjük el a legjobb eredményeket. Így együttműködve hozzuk létre a legkiválóbb munkákat.

Mit kínálunk? 

Célunk, hogy egyedi, vonzó grafikai megoldásokkal támogassuk kiemelkedésed a versenytársak között. Akár logóról, brosúráról, webdesignról, óriásplakát-tervezésről vagy egyéb grafikáról van szó, csapatunk személyre szabott, hatékony és esztétikus terveket készít. Fókuszálunk a Te arculatodat megragadó vizuális elemekre, a legfrissebb technológiák és ipari trendek alkalmazásával, biztosítva ezzel a kreatív előnyt a versenytársakkal szemben. Széleskörű grafikai tervezési szolgáltatásainkkal mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

HOL DOLGOZUNK?

Hol találhatóak vagyunk? - Nincs hagyományos irodánk, teljes mértékben az online munkavégzésre összpontosítunk. Ennek számos előnye van: nem vagyunk helyhez kötve, ezáltal ügyfeleink Európa-szerte és az Egyesült Államokban is megtalálnak minket. Ez a működési mód költséghatékonyabb, ami az árainkban is megmutatkozik. Az utazás mellőzésével mindannyian időt takarítunk meg. A kommunikációt telefonon vagy videóhíváson keresztül bonyolítjuk, a végső anyagokat pedig postai úton, FTP-n vagy e-mailben küldjük el. 

Próbálj ki bennünket!  

Kapcsolat

Kreatív grafikust keresel? 

Amennyiben egy olyan grafikus céget keresel, aki életre kelti az ötleteidet, itt a helyed! Támogatunk a logó-, márka-, weboldal-, kiadvány- és promóciós anyag tervezésben, valamint az illusztrációk készítésében is. Vegyél fel velünk kapcsolatot még ma, és segítünk létrehozni a tökéletes vizuális anyagot a vállalkozásod számára!

Grafikai tervező

Ujréti Ágnes
Telefon: +36(70)56-31-435
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 ​​Cégvezető

Ujréti János
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégadatok

Galantusz Grafika Bt.
Cégjegyzék szám: 13-06-069354
A cég adószáma: 20713319-1-13

Kapcsolat

Fálj feltőltés
FileExample.pdf

Max: 10 MB

Köszönöm! Az üzenet el lett küldve.
Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Kérjük, javítsd ki a hibákat, majd próbáld újra.