A KISS DESIGN-BAU KFT weboldalának újra-tervezési projektje

Az újratervezési projekt a KISS DESIGN-BAU KFT számára egy kulcsfontosságú kezdeményezés volt, amely során a Galantusz Grafika szakértelmére támaszkodva valósult meg a weboldal teljes körű digitális megújítása.

Az oldal elavult dizájnjának frissítése és a modern felhasználói igényekhez való igazítása jelentette a projekt alapvető célját. A projekt megvalósítása során a Galantusz Grafika teljes körű szolgáltatást nyújtott a koncepcióalkotástól a végrehajtásig, amely az alábbiakban részletezésre kerül.

1. Fázis: koncepció és tervezés

Elemzés és felvetés

A projekt kezdetén a Galantusz Grafika csapata alapos piackutatást végzett, mely során a célcsoport igényeit és a konkurencia weboldalait elemezte. Ezen információk alapján készítettünk egy részletes tervezeti javaslatot, amely figyelembe vette a következőket:

  • Képernyőhöz igazodó, reszponzív dizájn
  • Felhasználóbarát menük és kategória rendszer
  • Dinamikusan szerkeszthető tartalmi elemek
  • SEO-optimalizált tartalomstruktúra

Dizájn és UX

A tervezési fázisban a csapat különös figyelmet fordított a vizuális elemek és a felhasználói élmény (UX) kialakítására. Az új dizájn modern, letisztult és könnyen navigálható felületet biztosít, amely tükrözi a cég professzionális hozzáállását.

2. Fázis: fejlesztés és tartalomkészítés

Webfejlesztés

A Galantusz Grafika fejlesztői az új honlapot a újabb webtechnológiák felhasználásával hozták létre, biztosítva ezzel a gyors és zökkenőmentes működést minden eszközön.

Tartalomkészítés

A tartalmak teljes mértékben a Galantusz Grafika által lettek megírva, figyelembe véve a SEO kulcsszavakat és a célcsoport igényeit. A szövegek magukban foglalják a cég széleskörű szolgáltatásait, beleértve a műszaki tanácsadástól a generálkivitelezésig terjedő szaktudást.

3. Fázis: tesztelés és optimalizálás

A fejlesztési folyamat után következett a részletes tesztelési fázis, amely során minden funkciót és linket ellenőriztünk a hibamentes működés érdekében. Ebben a szakaszban történtek finomhangolások a felhasználói élmény és a SEO hatékonyság növelése érdekében.

4. Fázis: átadás és karbantartás

Honlap átadása

A projekt befejezésekor a Galantusz Grafika egy teljes körű átadási folyamaton ment keresztül a KISS DESIGN-BAU KFT részére, amely magában foglalta a szerkesztőrendszer oktatását és a tartalomkezelési útmutatót.

Karbantartás és blogírás

A projekt átadását követően a Galantusz Grafika vállalta a honlap folyamatos technikai felügyeletét és a rendszeres blogbejegyzések készítését, biztosítva ezzel a weboldal frissességét és vonzerejét.

Összefoglalva, a KISS DESIGN-BAU KFT weboldalának újratervezése a Galantusz Grafika által példaértékű projekt volt, amely nemcsak a technikai kiválóságot, hanem a kreatív és stratégiai gondolkodást is előtérbe helyezte. Az újratervezett weboldal most már modern, felhasználóbarát és teljes mértékben kielégíti a mai digitális világ elvárásait, miközben növeli a cég online láthatóságát és ügyfélszerzési potenciálját.

0
Megosztás